fredag den 30. august 2019

Harebilleder med tekstur og blandede materialer - Lavet af 1. klasse

Det har været en en rigtig god proces for 1. klasse at skabe harebilleder. De har fået så mange gode aha- oplevelser. Som en af drengene sagde:...."Man kan jo lave billedkunst med alting....." Her refererede han til, at fik lov til at male baggrunde med køkkensvampe og trykke blomster med flamingo. 
En pige nævnte, at det var fedt at arbejde med andre materialer end papir i billedkunst. Hun talte om, at det var sjovt at klippe en hare i hessian, frem for i brunt karton.
Som underviser, er det blandt andet sådanne udtalelser, der er værd at samle på, og i sig selv også succeskriterier med bund i lærerige oplevelse.

Måske kunne man sige, at denne aktivitet ikke hører til de åbne opgaver i hvert fald i forhold til materialer, men omvendt, er det skønt at se variationen i de billeder, børnene har fået fremstillet. Bedøm selv, du kan nemlig se dem lige herunder.

Hvis du gerne vil vide mere om mål, proces og materialer, kan du se det her: Beskrivelse af aktiviteten "Harerbilleder med blandede materialer"




































Ingen kommentarer:

Send en kommentar