søndag den 27. april 2014

Popart - et kursus i flere lag


Så har jeg igen været på kursus med en herlig underviser og en skøn flok billedkunstlærere. Danmarks billedkunstlærere - Kreds 3 havde arrangeret kurset. Kurset blev afholdt på Mølleskolen i Ry, og Kicki Jørck (www.kicki.dk) fra Silkeborg var den inspirerende underviser.

På dette kursus lærte jeg hvordan lag på lag, lasering, mættede flader kan kombineret uendeligt med popartens teknikker. Jeg lærte også, at man kan blive voldsom udfordret af, at opgaver og farvepalet er bestemt på forhånd, MEN MEN der kan sagtens komme nogle interessante billeder ud af det alligevel (Læs Tatjana holder ikke af lyserød og gul).

Det har været en skøn weekend i selskab med inspirerende billedkunstfolk. Batterierne er ladet godt og grundigt op, og jeg har fået mange gode idéer til nye forløb i billedkunst.

I kan herunder se billederne, som vi fik fremstillet på kurset. De tre første er mine egne og de efterfølgende er mine med-kursisters.Og her følge mine med-kursisters herlige værker.
Jeg anbefaler disse kurser, de er stærkt vanedannende, og så er det bare fedt, at man kan lære noget af hinanden. Jeg glæder mig allerede til næste gang.

4 kommentarer:

 1. Super fede billeder!
  Og så er jeg en anelse misundelig over de gode kurser, de holder i din kreds. ;-) Ærgeligt der er så langt.
  Og du er da sluppet ret godt fra både det gule og det lyserøde. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde TAK Lisbeth, og du har helt ret, det er nogle fede kurser kreds 3 laver :).

   Hvor er det da bare super fedt, at du har lyst til at følge med i alle mine skøre påhit, det gør mig rigtig glad, at jeg kan inspirere. TAK :)

   Slet
 2. Hold fast, hvor får du lavet mange flotte ting. Følger ivrigt med i alle dine gode idéer på bloggen og har også prøvet nogle af dem af. En dejlig inspirationsside.

  SvarSlet
  Svar
  1. Virkelig mange tak Heidi. Det er bare så motiverende, at du kan bruge min blog som inspiration til din egen undervisning. TAK for de rosende ord, de gør mig glad :)

   Slet