søndag den 8. januar 2017

Tigere - Lavet af børn i Hinnerup Billedskole

Når temaet er "TI", kan man virkelig finde på mange sjove måder, hvorpå ordet, bogstaverne eller tallet ti kan indgå i billedproduktioner.

På hold 4 har vi blandt andet malet tigere med inspiration fra Uffe Christoffersens flotte værker med tigere. 

Børnene startede med at se på billeder af tigere både fra naturens verden og fra kunstens verden. Bagefter tegnede de skitser af tigere. Det blev til mange tigerskitser tegnet fra forskellige synsvinkler.
Herefter fik børnene udleveret et lærred, som de tegnede deres yndlingsskitse op på med blyant. Næste skridt var at vælge farvepalet. Det skulle være en farvepalet med klang og en farvepalet, der ikke var identisk med en almindelig tiger-farvepalet. Herefter gik børnene i gang med at male deres tigere. Den særlige udfordring var at finde ud af, hvordan striberne og pelsen skulle males, ligesom det også var en udfordring, at skabe lys og skygger, men resultaterne er blevet så flotte, og jeg er stolt af de seje piger på holdet.

Sådan ser flotte, farverige tigere ud.


Anvendte materialer:

  • Karduspapir
  • Lærreder
  • Akrylmaling
  • Billeder af tigere til inspiration

Se andre billeder, som børnene i Hinnerup Billedskole har lavet, lige her: En kage ti lys - Lavet af børn i Hinnerup Billedskole

Ingen kommentarer:

Send en kommentar