tirsdag den 27. januar 2015

Unikke "Elmer the Elephants" lavet af mellemtrinselever.

Mine elever i specialklassen på mellemtrinnet har været kreative og her kan I se deres unikke "Elmer the Elephant" billeder. De er bare så fine og så farverige - se bare!

Og vil I vide mere om min planlægning af forløbet og blive klogere på den konkrete billedfremstilling, kan det ske ved at følge linket her: Elmer the Elephant - en farverig elefant.Jeg bliver i så godt humør, når jeg ser elevernes skønne elefanter. Jeg vil gerne anbefale dette forløb, fordi det bare kan medføre en god succesoplevelse.

6 kommentarer:

 1. Hej Tatjana. Det er mig fra Ranheim(Trondheim) som har været inde og kigge på din blog. Har fulgt det du har lagt på billedkunst-konferencen med stor interesse....du er vildt inspirerende...tak for det !! Jeg har tidligere været lærer i Aalborg men bor nu her i Norge. Venlige hilsner Susanne Braad Andersen<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak for de søde ord. Jeg bliver så glad, når andre bliver inspireret af det, jeg finder på. TAK :)

   Slet
 2. Hej Tatjana - Lækker inspirationsside du har lavet. Den hjælper super meget de nye lærer (som jeg selv) Hvor lang tid mener du en 4 klasse vil bruge på forløbet?

  SvarSlet
 3. Hej Mai - Tak for roserne. Det varierer, hvor meget tid eleverne skal bruge, men er de med til hele processen, tænker jeg, at de kan bruge to dobbeltlektioner. den ene til at gøre klar. Med det mener jeg at klippe silkepapir og tegne skabelon samt overføre skabelon til bogplasten.
  Jeg vil anbefale dig også at læse fortællingen op for dine elever, før de går i gang. Den anden dobbeltlektion til selve billedfremstillingen.
  Du er velkommen til at læse om min forberedelse til forløbet her: http://tatjanaknudsen.blogspot.dk/search/label/Elefant
  Håber, at det bringer dig videre. God fornøjelse.

  SvarSlet
 4. Hej Tanja :) skal det være silkepapir og skal det slet ikke limes på?

  SvarSlet
 5. Hej Mai.

  Det behøver ikke at være silkepapir, men da det er delvist transparent, er det godt at anvende, idet papirstykkerne jo lapper over hinanden.
  Bogbinderplasten har lim på den ene side, så du skal slet ikke lime. Du kan se hele billedprocessen ved at følge dette link:

  http://tatjanaknudsen.blogspot.dk/2015/01/elmer-elephant-en-farverig-elefant.html

  SvarSlet