søndag den 25. september 2016

Go Creative - opfind en hightech bil - Tegnet af 4. årgang


Jeg brænder for faget billedkunst. Det er fedt at finde på kreative idéer, søsætte dem og opleve, når de kommer i land. Sådan tror jeg, det er, for de fleste lærere, der underviser i billedkunst. 
Omvendt er det også bare så berigende at være en del af noget større og sprede det glade billedkunstbudskab. De gange, jeg sammen med mine elever har været en del af et større projekt, har altid været interessant, og de har også inspireret til andre nye og spændende forløb i min undervisning.

I år har jeg tilmeldt mine elever projektet Go Creative. Det er et projekt, der er udviklet af  Foreningen Barndrømmen i samarbejde med et hold af inspirerende fagfolk. Tankerne bag projektet er, at børnene i den kreative proces arbejder i to spor. Det ene er drømmesporet, hvor børnene drømmer og tegner, det andet er handlesporet, hvor børnene får mulighed for at arbejde kreativt og innovativt med entreprenørskab.
Målet med Go Creative er, at eleven tør drømme og bliver i stand til at handle på sine drømme. 
Projektet bliver afsluttet med et herligt digitalt lysshow, hvor alle børnenes tegninger bliver projiceret op på en stor national bygning - Det er storstilet.

Det, som I får at se her, er min 4. årgangs drømme-hightech-biler. De er så forskellige, og når man kender børnene, er man ikke i tvivl om,hvem, der har tegnet hvad.
Når jeg kigger på tegningerne må jeg sige, at børnene faktisk har turdet drømme.

2 kommentarer:

  1. The kids did a great job on these! I love them!

    SvarSlet
  2. Thank you so much! My students loved the assignment, too.

    SvarSlet