onsdag den 19. februar 2014

Skrotrobotter lavet af 3. årgang

For 3. årgang har det at lave skrotrobotter været et rigtig sjovt projekt. Fra starten har eleverne været små opfindere. 
De har tænkt, tegnet, talt og afprøvet deres idéer. Ikke alle idéer har været lige gode - eksempelvis når noget er for tungt til at lime fast. MEN det gør slet ikke noget at gøre sig den erfaring, for på den måde opstod der bare nye idéer, som skulle afprøves.

Eleverne medbragte selv genbrugsmaterialer, som de gerne ville bruge, og der er kommet nogle sjove og finurlige robotter ud af det. Eleverne mente dog, at det havde været endnu sjovere, hvis de kunne få lys i robotterne.
Victor


Katrine


Anna


Jasmin


Celina


Elisabeth


Daniel


Freja


Undervejs i arbejdet med robotterne blev en ny idé udviklet, nemlig at male robotterne på papir. Jeg greb idéen, og eleverne fik lov til at male deres robotter. Det var en helt klar WIN WIN situation, fordi eleverne har fået mulighed for at bruge fantasien, at være kreative samt iagttage noget, de selv har skabt.

De malede billeder af robotterne kan I se herunder.


Katrine


Victor


Jasmin


Anna


Celina


Elisabeth


Freja


Daniel

Har I lyst til at vide, hvordan jeg har forberedt mig til forløbet, er I velkommen til at læse mere her: Fra skrot til robot

Ingen kommentarer:

Send en kommentar