torsdag den 20. juni 2013

Skovens småfolk - et projekt med 5. årgang

Skoven er et vidunderligt sted, og endnu bedre er det, når man også kan inddrage den i billedkunst. Det er lykkes rigtig godt for min 5. årgang, som netop er blevet færdige med deres små skovfolk.

Inspirationen til fremstillingen af de små skovfolk, har jeg fået på Line Frøslevs Blog, mens idéen om at inddrage naturen har rumsteret i mit hoved længe. Hvis du er blevet inspireret, kan du læse mere om materialer og fremstilling her: En julealf bliver til.

Eleverne var i begyndelsen af forløbet lidt skeptiske, for hvad var det nu, jeg ville sætte dem igang med.  Som tiden skred frem, blev de mere og mere begejstrede, og da jeg fortalte dem, at de skulle i skoven og tage billeder, der indeholdt en lille fortælling, steg deres humør enormt, og de var faktisk ikke til at hive ind igen - de morede sig simpelthen bare så meget. SIKKE ET FANTASTISK FÆLLESSKAB.

De små billedfortællinger, er at finde herunder:

Lavet af Emil
Lavet af Viktor

Lavet af Astrid

Lavet af Laura

Lavet af Lucas

Lavet af Ingrid

Lavet af Laura B.

Lavet af Julius

Lavet af Jeppe

Lavet af Astrid Marie

Lavet af Viktor

Lavet af Alexander

Lavet af Emil

Et hyggeligt fællesskab

Et rigtig sjovt projekt hvor natur og kultur ikke er hinandens modsætninger. Spring endelig ud i det med dine elever, hvis du har lyst.

2 kommentarer:

 1. Det er et fantastisk koncept - og ungerne videreudvikler fortsat :-9

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Heidi, det har været et helt fantastisk forløb, hvor engagement, glæde og herligt fællesskab er blevet kombineret med faglighed i billedkunst.
   Det har været skønt at se projektet vokse med små bøger, blyanter og tasker til det lille folk :)

   Slet