onsdag den 1. maj 2013

3. årgang og deres Pablo Picasso ansigter


Alle billederne fra 3. årgang
Efter flere uger med lockout er vi endelig igang igen med billedkunst, hvor Pablo Picassos særlige skildringer af ansigtsudtryk har været i fokus.

Eleverne fra 3. årgang har været flittige, se bare de fine billeder, som de har fremstillet.

Hvis du har lyst til at læse mere konkret om min forberedelse af forløbet, kan du finde det her: Pablo Picassos mange ansigter

Du kan også se 4. årgangs fortolkninger af Picasso, og dem finder du lige her: Picassoansigter lavet af 4. årgang.

Aksel, 3. årgang


Andreas, 3. årgang


Tobias R., 3. årgang


Simon, 3. årgang


Jonas S., 3. årgang

Sjanne, 3. årgang

Olivia, 3. årgang

Katrine, 3. årgang

Isabel, 3. årgang

Sandra, 3. årgang

Thor, 3. årgang

Ida, 3. årgang

Mathilde, 3. årgang

Emma, 3. årgang
Hele forløbet afrundede vi med en fælles billedsamtale, hvor vi talte om ligheder og forskelle på deres og Pablo Picassos billeder, kolde og varme farver og deres indbyrdes virkning, den personlige streg og det individuelle udtryk. Sidst men ikke mindst talte vi om, at det er godt at turde.... nemlig dét at turde noget, man ikke ikke nødvendigvis har prøvet før.

Vi havde lagt alle billederne på gulvet, så alle kunne se de forskellige billedudtryk. Det gjorde stort indtryk på eleverne, at de færdige billeder var så forskellige, selvom de alle havde fået den samme opgave.

Mine elever var topmotiverede og insisterede faktisk på at få eftersidning, så de kunne arbejde mere i billedkunst, og jeg må sige, at det varmer en lærers hjerte.

2 kommentarer: