søndag den 30. december 2012

Engle af blandede materialer og i moderne stil

Sidste år lavede vi juleværksteder i dagene op til jul. I det ene værksted kunne eleverne få lov til at lave engle af blandede materialer, med inspiration fra englene herunder, som jeg har lavet.
Englene er lavet af gamle magasiner, mønstret karton, ensfarvet karton, silkepapir, filtgarn, satinbånd og lidt ståltråd til glorie. Hovedet er optegnet på hvid kardus, og det er blevet farvelagt med Caran 'D Ache, mens øjne og mund er tegnet med en tynd sort sprittusch. Der var ingen skabelon til hverken hovedet, kroppen eller vingerne, så formen hertil måtte eleverne skabe ud fra egen fantasi.

Eleverne syntes ganske godt om opgaven, fordi de skulle benytte andre materialer end de vante. Desværre nåede jeg ikke at tage billeder af elevernes engle, da de hurtigt skulle pakkes ind, så mor og far ikke nåede at se de fine engle.

Nu kan man altid diskutere, om det er lærerens eller elevernes produkter, der skal præsenteres på en blog. Jeg har denne gang valgt at dele mine produkter med jer - blot for at dele endnu en idé i dette herlige blogland.

Godt nytår

Happy New Year


Ingen kommentarer:

Send en kommentar