fredag den 9. november 2012

Der var engang 17 seje græskar

Endelig kom dagen, hvor alle mine elever på 3. årgang blev færdig med deres Halloween græskar. Græskarrene er malet med akrylfarve, de er formgivet med afsæt i Mona Brookes 5 elementer (buefamilien), lys og skyggeområder er fremhævet med lys orange/gul samt brun/sort, og øjne, næse og mund er klippet ud af sort og hvid karton.

Jeg synes, at der er kommet virkelig mange sjove græskar og ansigtsudtryk ud af det, og det er på trods af, at alle eleverne har set mine færdige produkter. Nogle vil sige, at sådan en opgave kunne være lukket og dermed hæmme elevernes mulighed for fri kreativ udfoldelse, men jeg synes nu, at elevernes resultater har mange forskellige udtryk, og jeg er stolt af dem, men vurdér selv.


Mangler du flere idéer til Halloweenprojekter, kan du finde inspiration i mit tidligere indlæg, som er her Halloween, græskar, heks og flagermus .

2 kommentarer:

  1. These are great! Each one has such a different expression. And the students did a GREAT job mixing and blending the acrylics to create a very realistic pumpkin. Thanks for sharing!

    SvarSlet
  2. Thank you for your very kind words. They make it all worth blogging :)

    SvarSlet